lördag 28 februari 2015

Nu har vi flyttat!

De senaste två veckorna har verkligen flugit förbi! Vi har haft fullt upp med flytten, att städa gamla lägenheten och att komma i ordning i nya. Igår lämnade vi nycklarna till gamla lägenheten och fick godkänt på städningen. Det var en väldigt skön känsla att lämna den bakom oss. Visst har vi trivts där (faktiskt bättre än vad vi trodde vi skulle göra). Dessutom kommer det ju alltid vara den lägenheten som jag blev gravid i, och Ellens första hem. Men vår nya lägenheten känns helt rätt! Vi har inte ångrat oss en sekund, trots att det bl.a. är en dyr hyra för "bara" 72 kvm. Det finns så himla många fördelar som väger upp det. Och pengar är ju inte allt. Plus att vi älskar att den är helt nybyggd. Hur många gånger i livet får man möjlighet att vara dom första som bor i en lägenhet eller ett hus? Jag var den första att inviga toastolen och Andreas tog första duschen. Både tvättmaskin, torktumlare och diskmaskinen hann vi använda innan vi ens hade flyttat in! :)

Allt har gått bra med Ellen. Hon verkar också trivas. Och gud vad skönt det är med ett eget rum till henne! Både för henne men även för oss. Även om vi inte alls hunnit inreda där än så somnar hon gott om kvällarna och verkar inte tycka det är något konstigt med det.

Ikväll fick pappan i familjen hoppa in och jobba så jag och Ellen är ensamma hemma. Jag har inga planer utöver att titta på Mello såklart! Och eftersom Ellen vägrade sova nu på eftermiddagen lär hon däcka vid 18.30-19.00. Perfekt! ;)

1 kommentar: