tisdag 11 februari 2014

Barnmorskebesök - vecka 32

Nu har det varit tyst här alldeles för länge, eller hur? Vi var ju i Sälen hela förra veckan, och kom hem vid 13.00 i söndags. Jag försökte blogga via mobilen men det ville inte fungera så jag struntade i det. Imorgon kommer ett inlägg med en massa bilder från vår härliga fjällenvecka. Så håll tillgodo!

Igår hade jag en väldigt slapp dag. Jag tittade ikapp några serier, packade upp och tog det mest lugnt. Dagarna i Sälen var mer aktiva än vad jag är van vid här hemma, så jag och bebis behövde en dag för att återhämta oss efter semestern. Haha!

Idag var vi hos barnmorskan på morgonen. Allt såg bra ut, magen och bebis växer som de ska, och hjärtat slog 143-145 slag/min. Barnmorskan kände även att bebis har lagt sig med huvudet nedåt, dock fortfarande ruckbart. Hon tog mina händer så jag också fick känna huvudet mellan dom. Hade hon inte sagt att det var huvudet hade jag nog aldrig gissat det, men det var ändå så häftigt! Tänk att det verkligen är en liten bebis där inne! Igår var det dessutom exakt två månader kvar till BF 

Ikväll ska vi tillbaka på föräldrautbildning. Det ska vara vi och fem andra par som ska ha barn ungefär samtidigt. Det ska bli roligt och intressant!

1 kommentar:

  1. Fantastsiskt! Visst va det häftigt att känna huvudet :-D ohh tänk att du med snart är mamma! ! :-D
    Puss

    SvaraRadera