torsdag 19 december 2013

Sömnbrist och julmys

Hur kan det redan vara torsdag? Det var ju söndag igår? Imorgon är det sista arbetsdagen för mig på väääldigt länge. Känns lite vemodigt faktiskt...

Inatt har jag knappt sovit alls känns det som. Först kunde jag inte somna. Jag hade så mycket tankar som snurrade i huvudet och en bebis som snurrade i magen så det gick bara inte. Vid 23.20 kom Andreas hem och då hade jag fortfarande inte somnat. När jag väl lyckades var väl klockan närmre 01.00 och sedan vaknade jag bara två timmar senare av en hostattack. Jag blir tokig på denna förkylningen! Fick gå upp och dricka lite vatten och försöka få bort hostan. När jag sedan skulle försöka somna om snarkade Andreas så in i... Jag har ju självklart smittat honom nu också. Och när han är förkyld snarkar han så sängen vibrerar. Ganska svårt att försöka sova då. Jag har alltså sovit ungefär 5 timmar inatt. Jag kommer inte vara människa i eftermiddag!

Nu ska jag sluta gnälla! Jag har i alla fall ingen tuff arbetsdag idag. Vi ska ha öppet hus från kl 11.00 för våra konsulter (våra anställda). Så det blir julmys hela eftermiddagen!

Jag avslutar med ett härligt julkort! :)

1 kommentar:

  1. Hehe ohh va jag känner igen det ;)
    Har du bakat nån bebis tårta till jobb imorgon? :)

    SvaraRadera