måndag 28 oktober 2013

Barnvagnsspaningen fortsätter

Höstlovsveckan är här. I alla fall för Skåningarna. Vilket betyder att det kommer vara hyffsat lugnt här på kontoret denna veckan. Det är många som tar lite ledigt för att spendera tid med sina barn eller resa bort ett par dagar. Jag däremot ska jobba som vanligt. Jag får sparar mina semesterdagar till mellandagarna i jul och nyår.

I veckan kommer jag (förhoppningsvis) få besked om hur det blir för mig efter nyår. Får jag stanna kvar även nästa år eller ej? Det är verkligen drygt att gå och vänta på dessa besked och inte veta hur ens liv ser ut om bara två månader. Fast om jag inte får vara kvar så känns det ändå inte som hela världen eftersom jag kommer då vara arbetslös i "bara" tre månader eftersom jag ju sedan ska vara mammaledig!

I helgen gav vi oss ut i barnvagnsdjungeln! I lördag var vi och tittat på Brio och Emmaljunga här i Helsingborg, och igår körde vi till Löddeköpinge för att kolla in Bugaboos vagnar. Det känns som det har klarnat efter att ha fått provköra lite och även fått en del information från buikspersonalen. Vi har dock inte bestämt oss än och det känns skönt att veta att vi inte behöver beställa förrän i februari. Ingen brådska än alltså!

Ps. Två veckor kvar till RUL idag ♥

 
Denna bamsingen kanske vore något? ;)

2 kommentarer:

  1. Att leta barnvagn var jättesvårt tyckte jag. Jag trivs bra med vår emmaljunga city cross iaf så den kan jag rekommendera :)

    SvaraRadera
  2. Brio Smile har tydligen blivit indragen under 3-4 månader pga produktionsfel på bla broms. Dom hade tydligen sagt att den kommer levereras från januari så det hinner ni ju ifs. Tips - Gå med i barnvagnsgruppen på Facebook, folk kan ALLT och vet ALLT.

    SvaraRadera