måndag 17 januari 2011

7 tips

Naturligt smala människor har ett helt annat tankesätt än folk som lätt lägger på sig, något som definitivt är en fördel. Så byt ut dina gamla tankevanor mot detta:

1. Strunta i vågen. Naturligt smala väger sig inte, ofta äger de inte ens en våg. Självklart är det lättare för personer med en stabil vikt att inte bry sig om den. Frågan är om deras vikt hålls stabil tack vare att de inte oroar sig.

2. Ät när du är hungrig. Hemligheten stavas proportioner. Unna dig en kladdkaka när du är riktigt sugen, men var medveten om varför och se till att du äter bra i det långa loppet. No hard feelings!

3. Sluta ät innan du är proppmätt. Ät långsamt, du vet väl att det tar 20 minuter innan man känner ifall magen är mätt? Så ta inte en extra portion direkt efter du ätit klart.

5. Motionera för skojs skull. Naturligt smala personer tränar aldrig för att gå ner i vikt, de tränar därför inte ångestmässigt vilket gör att de i längden tränar mer. Så ligger du på golvet med dina tvångsmässiga situps. Inte en så bra lösning, va?

6. Tänk positivt. Detta gör underverk, så länge du har en positiv bild av dig själv och ditt liv.

7. Lev ett tillfredsställande liv. Om du alltid fokuserar på att gå ner i vikt eller bygga muskler glömmer du att njuta av livet. Och det är väl det allra viktigaste?

2 kommentarer:

  1. Super bra och snygg blogg du har! Och tack för riktigt bra tips. varit med xtravaganza sen augusti här uppe i norrland! bra koncept! :)

    SvaraRadera
  2. Hej! Grymt bra tips :) Jag lånar dem lite till min blogg, länkar till dig :) :)

    SvaraRadera