tisdag 31 augusti 2010

Långpromenad

Det blev en lång och skön promenad på strax över en timme! Solen sken och jag upptäckte att jag hade inte behövt sätta på mig jackan, det blev lite för varmt. Samtidigt som jag promenerade lyssnade jag på en ljudbok. Det är ett bra tips för man glömmer nästan helt bort tid och rum, och vips hade det gått en timme!

Jag gick förbi Xtravaganza och köpte fler soppor. Jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag redan har lagt på dom. Det är inte billigt i alla fall! Men men, det funkar ju och det är det som är huvudsaken tycker jag. En vecka och 5 dagar kvar nu!

Dags för en dusch!

7 kommentarer:

  1. Skippa syntetsopporna, ät vanlig husmanskost. Gynna inte krämarna.

    SvaraRadera
  2. Till Mackan:
    För hundrade gången: Nej! Sluta läs min blogg om du nu stör dig på det. Dessutom finns det flera anledningar till att jag äter dom så kan du sluta tjata någon gång?

    SvaraRadera
  3. Ok. Skyll dig själv! Bortkastade pengar iaf.

    SvaraRadera
  4. Men det är ju precis det jag INTE tycker att det är! Visst, det kostar en del, men det är det värt! Det fungerar ju! Jag får dom resultaten jag vill ha! Jag investerar ju i min egen hälsa! Detta handlar självklart inte bara om fåfänga, utan även om min framtida hälsa! Om jag inte skulle ha gjort något åt det nu hade det mycket troligt bara blivit värre, jag hade mått sämre och sämre och ja... vem vet vart det hade slutat.

    SvaraRadera
  5. I hear You. Men: Du behöver inte måla fan på väggen bara för att vågen visar litet överläge.
    Trivselvikten brukar va änna olika...
    But as I hear You now, I´ll better leave in U peace....;)

    SvaraRadera
  6. Hmmm.. men övervikt på 20 kg kallar inte jag "litet överläge". Du vet ju i princip ingenting om min kropp, mitt utseende, min bakgrund, vad jag har gjort och inte gjort för att gå ner i vikt osv. Självklart var inet Xtravaganza mitt första alternativ, snarare mitt sista! Du får det att låta som att jag är nomalviktig och bara vill gå ner typ 5 kg för att jag tror jag kommer trivas bättre så. Men så är definitivt inte fallet ska du veta!

    SvaraRadera
  7. ...Då säger vi så.;/

    SvaraRadera