fredag 31 juli 2009

Ändrade om lite...

Jag flyttade och ändrade lite på skåpet och hyllorna ovanför, så nu ser det ut såhär:


Lite snyggare och luftigare. Nu återstår bara att fixa några fina bilder att ha i ramarna. Mina snygga solisar fick ligga där sålänge också :)

(Ignorera ramen som står nere till vänster. Den ska självklart inte stå där. Men eftersom vi inte har några bilder i den och inte vet vart vi vill att den ska hänga står den där tills vidare).

Vår hall i dagsläget

Såhär ser det ut när man kommer in genom dörren. Det vita skåpet är alltså nytt.

Närbild. Ramen med tre bilder (från Thailand) ska inte vara där egentligen. Det är en nödlösning så länge. Jag vet inte riktigt vad vi ska ha på skåpet än.

Här har vi den nya mattan. Innan hade vi en rund grå, svart vit randig som inte riktigt passade in. Detta blev helt klart snyggare!

Närbild på mattan.

Här står jag i dörröppningen mot vardagsrummet och fotar hallen. Skohyllan är som vanligt överfylld av skor. Inte så snyggt men vad gör man när man inte har plats i garderoberna? ;)

Ikväll ska vi på bio och se "Sommaren med Göran". Den verkar vara jätterolig så det ska bli kul! :)

torsdag 30 juli 2009

Kvällspromenix

Yes det blev en kvällspromenad på ungefär 45 min. Det var riktigt skönt att sträcka på benen efter en ganska seg dag inne. Mysigt med för den delen :) Det var ganska mycket folk ute eftersom HIF har spelat ikväll. Och tydligen gick det bra också. Kul!

Jag kom på att jag har glömt ta kort och visa bilder på det nya skåpet och mattan i hallen. Jag orkar inte göra det nu, ska strax lägga mig, men jag ska försöka komma ihåg att göra det imorgon, annars blir det på lördag.

Frisk luft

Jag är uttråkad! Jag vill skriva men vet inte vad. Klockan är bara 21.30 och jag känner för att gå och lägga mig. Inte bra! Nej nu ska jag tvinga med mig Andreas ut en stund så kan vi ta en promenad. En skön kvällpromenad innan läggdags. Ja så får det bli!

Dåligt väder

Idag är det betydligt sämre väder. Det är grått, regnigt och kallare. Därför får det bli en mysig innedag idag. Vi ska rensa lite och bära upp skiten på vinden. Sen blir det nog även en del dötid framför datorerna och tv:n....

onsdag 29 juli 2009

SPA 1:AN

Som jag berättade igår ska jag och Andreas på spa nästa vecka. Vi ska till Erikslund. Detta är en present som jag fick av honom julen 2007. Helt sjukt att vi inte utnyttjat det än! Verkligen på tiden!

Presenten är något som heter Spa1:an. "En minisemester som sätter Dig i centrum". I paketet ingår välkomstdrink, lunch, valfri 25-minuters behandling (vi valde Mer än bad: I vårt sköna kurbad masseras din kropp av badkarets massagestrålar under tiden som ditt ansikte rengörs, får massage och fuktgivande ansiktsmask).

Efter vi känner oss nöjda med spabesöket väntar en tre-rätters middag och sen en övernattning i dubbelrum, och frukost morgonen efter. Lån av badrock och tofflor under vistelsen och fri entré till Hälsa & Spa: vår relaxavdelning med bastus och jaccuzzi och där du även kan styrketräna eller delta i träningspass.

Låter inte helt fel va? Jag älskar att sova på hotell! :)

Dagens utflykt


Först körde vi till Kullaberg och gick ner till Nimis.




Sen körde vi ner till Mölle.


Där åt vi lunch.


Sen körde vi vidare till Krapperup.






Kullaberg

Vi är lite sega på morgonen och förmiddagen jag och min kära sambo. Men NU ska vi iväg till Kullaberg och vandra! :) Sen stannar vi i Höganäs en sväng hos några vänner.

Hörs ikväll!

tisdag 28 juli 2009

Paradise hotel

Detta kommer jag förmodligen fastna i i höst. Det är så sjukt dåligt så det blir underhållande bra! Jag är så lättroad! Haha!

Bedtime stories

Idag bjöd Andreas ut mig på Haket (som jag berättade igår) efter jag slutat jobba. Det var mycket gott! Sen gick vi till Hemmakväll och hyrde tre filmer varav en har vi sett ikväll, "Bedtime stories". Den var mycket söt och mysig! :)

Nästa vecka ska jag och Andreas på spa! Jag längtar massvis! Berättar mer imorgon. För nu är jag trötter och ska lägga mig. Hörs imorgon!

måndag 27 juli 2009

Måndag

Idag har jag inte gjort ett skit och det har varit sååå skööönt! Eller nej jag (vi) har faktiskt tvättat och sen gick vi till Hemköp och handlade lite. Men annars har jag bara slappat, tittat på TV och klickat runt på nätet.

Imorgon är det jobb som gäller hela dagen fram till 19.00. Sen ska jag och älskling ut och äta på Haket och fira att han har semester. Egentligen skulle vi göra det idag (eftersom hans semester börjar idag) men vi orkade inte så vi sköt upp det till imorgon istället. Det ska bli mysigt och gott! :)

Nu sitter jag och tittar på Beck på fyran, fast det är nyheterna nu, sen blir det sängen.

Finisar från Haléns

Om man ändå hade haft en massa pengar...
och större garderob!

söndag 26 juli 2009

Wedding Entrance

Detta måste ni se!
Så j*vla bra!
Hahaha! :)

Festivalbilder

Äntligen är denna jobbiga vecka över! Det känns som det enda jag har gjort är att jobba och varit på festivalen. Festivalen har varit rolig förresten. Jag har ju varit där alla tre dagarna.

I torsdags gick jag och Andreas ner på kvällen.
Vi började med att äta langos.
Det var gott! (Bilden hamnade på fel håll).
Lite senare ville Andreas ha Pad Thai med kycklingspett. Jag tog en grillad majskolv.

Öldrickande i väntan på Rix FM-festivalen.


Innan vi gick hem åt vi churros med mjukglass och chokladsås. Mums!

Bilderna från när Susanne hoppade Bungy-jump:




Några bilder från igår:

Jag såg ut såhär.


Mys på Hampan.



Malle fick sin efterlängtade langos innan hemgång! :)

Imorgon är jag ledig och städning och tvätt står på schemat. Jippi.

Nu ska jag titta på en film och vänta på att Andreas ska komma hem. Imorgon börjar hans semester så nu ska vi se till att vi hittar på en massa skoj! :) Hoppas vädret blir bättre!

fredag 24 juli 2009

Helsingborgsfestivalen

Jag skulle bara berätta att jag lever. Jag hinner (och orkar) inte skriva eftersom jag bara jobbar och jobbar känns det som.

Det är Helsingborgsfestivalen denna helgen (torsdag-lördag) så det är fullt med liv och folk i stan. Härligt! Igår jobbade jag 6-15, sen var jag och Andreas nere på festivalen hela kvällen med Sandra, hennes syster och grannar. Vi såg på Rix FM festivalen och när Susanne hoppade Bungy-jump! Bildbevis kommer! :)

Idag har jag (äntligen) varit ledig. Min enda lediga dag denna veckan. Jag och Andreas var iväg en sväng på förmiddagen och köpte ett skåp till hallen och en matta. När vi kom hem började jag sätta ihop skåpet, sen kom Susanne och hjälpte till en stund. När vi sedan blev less på det gick vi ner till festivalen. Efter Susanne åkt iväg fortsatte jag bygga ihop skåpet som nu är klart. Jag är duktig! ;) Bildbevis på detta kommer med!

Nu ska jag ner till stan igen, möta upp Sandra, och sedan vandra omkring på festivalområdet i några timmar. Det blir dock inte så sent ikväll eftersom jag ska upp 5.30 imorgon och jobba...

onsdag 22 juli 2009

Kuddfodral

Titta vilka fina kuddfodral jag hittade hos H&M Home!

Mina favoriter är dom längst ner till höger.

tisdag 21 juli 2009

25-årsfest

Tänkte bjuda på lite bilder från i lördags:

Dagen till ära såg jag ut såhär.
Malle hade beställt en motorcykelballong åt Tobbe. Jo han gillar mototcyklar.
Presentöppnning.
Mat!
Mera mat!

Och vin.

Skål!


Malin och Malena
Tobbe, Sandra och Viktor.
Så fina!
Haha :) Glad var jag i alla fall!
Födelsedagsbarnet.
Jag friade till Malena... med en jordnötsring.
Sedan spelade vi kubb. Tjejerna...

...mot killarna!
Jenny och Jimmy.
Malena och Tobbe.

Malin och Viktor

Ann och Tom
(Gravida) Johanna och Björn
Och jag och Andreas :)
Det fanns alkohol...
Som sagt...
På natten blev det korv och Marshmallowsgrillning.

Jag grillar :)

Tack för en mycket trevlig kväll gänget!