tisdag 23 juni 2009

Packat & klart!

Jag har varit färdigpackad i flera timmar nu och försöker bara få tiden att gå! Just nu tittar jag på Morden i Midsomer, och tror jag ska starta en film sen. Men jag ska även försöka sova några timma. Det lär iofs inte bli många, för 03.20 blir jag upphämtad och resan början! :)

Såhär ser min fina resväska ut som jag fick i julklapp! Fast min har silverhjul, handtag och det som är runt dragkedjan, inte svart.

måndag 22 juni 2009

Some news huh?!

Goda nyheter gott folk! Enligt vädersajter ska det vara 25-28 grader i Barcelona nu och när vi ska vara där. Men enligt en kollega till Malena som precis har varit där stämmer inte detta. Han sa att vi kan lägga till 10 grader! 10 grader!! Det är 35 grader!! Helt galet!!! Nej frysa är nog det sista jag kommer göra! Sen berättade han även en massa spännande, roliga och superbra saker som jag får berätta om sen när jag kommit hem igen och själv har upplevt det. Jag älskar redan Barcelona! Haha! :)

Packning pågår

Äntligen soligt och varmt ute! Jag och älskling har varit och spelat minigolf. Jag förlorade med ca 20 slag. Jag är inte förvånad. Sen satte vi oss på en uteservering i stan, tog en fika och bara njöt av vädret. Underbart!

Nu har han kört till jobb och jag tänkte jag skulle packa. Imorgon natt bär det äntligen av! Eller egentligen onsdag morgon, men vi åker från Helsingborg mitt i natten imorgon. Det pirrar massor i magen när jag tänker på det! :)

Jag kollade upp vad det ska bli för väder och det ska vara 25-28 grader varje dag! Eventuellt regn på fredag, annars bara bra väder! Perfekt ju! Det tråkiga är att det blir fint väder här hemma nu också. Över 20 grader och sol. Typiskt! Hoppas bara det håller i sig tills vi kommer hem igen!


Här ska jag ligga om någon dag!

söndag 21 juni 2009

Två filmer

Från midsommarafton:

Midsommarafton 2009


Välkomstbål och chokladdoppade jordgubbar.

Jag och Malle.

Regn...

Värdparet Viktor och Malin.

Lite av maten.

Mera mat.

Vi åt och sjöng.

Min mat. (Nej jag gillar inte sill).

Min baby.

Söta Malena.

Efter maten gick vi tipsrunda och lekte lekar/tävlade.

Tobbe vann en av dem! :)

Malle och jag posar igen.

Vi fortsatte leka/tävla utomhus när det slutat regna.

Vem är händigast?

Jag fick tävla i hoppa säck. Kolla håret! Haha! :)

Snyggt!

Sötisar!

Efterrätten var underbart god!
Glasstårta med hemmagjord glass, maräng, vit chocklad och självklart en massa jordgubbar!

Det blev lite kallt om fossingarna.

Kvällen blev tillslut fin.

Och vi hade det mysigt!

Söndag

Då var även denna midsommar över och nu går vi mot mörkare tiden. Det ser jag inte fram emot!

Vi hade en mycket trevlig midsommarafton i Ekeby. Trots regelbundna regnskurar var humöret på topp! Vi åt en massa god mat, lekte lekar och umgicks i goda vänners lag! (Är det så man säger?) Bilder kommer senare, I promise!

Igår jobbade jag till 19.00. Det var segt, men tjänade över 200 kr i timmen så jag klagar inte! ;) När jag kom hem hade min fina sambo gjort tacos. Det var supergott! Sen tittade vi på film men jag råkade somna i soffan innan den var slut och sov i nästan tre timmar! Hur kan jag vara så trött!?

Snart kommer Sandra och vi ska ner till Gröningen och köpa glass/frozen yoghurt. Mums!

fredag 19 juni 2009

Glad midsommar!

Vilket vackert midsommarväder vi har! Regnet öser ner, det blåser, mullrar lite och jag har sett tre blixtar! Men enligt yr.no ska det sluta regna vid 16-18 tiden. Hoppas verkligen det stämmer! Kl 18 ska vi på midsommarfest hos några vänner i Ekeby och jag SKA ha klänning på mig! Jag ska faktiskt vara nykter och köra hem eftersom jag ska jobba imorgon. Börjar inte förrän 10.30, men jag blir så lätt bakis så jag känner att det är bättre att inte dricka något alls då. Jag sparar mig till Barcelona! ;)

Igår var jag hos mammsen och pappsen hela eftermiddagen och kvällen. Vi åt grillat! Smaskens! Jag passade även på att låna en bra väska att ha som handbagage och lite tunikor och klänningar av min syster. Tack tack!

Tyvärr tror jag att jag har en förkylning i min kropp som vill ut. Så jäkla typiskt såhär fem dagar innan vi åker! Min söta mamma rotade fram Echinagard åt mig så jag ska kurera mig med det fram tills vi åker och hoppas på att det hjälper!

Nu ska jag äta en grapefrukt (c-vitamin!!) och titta på One Tree Hill. Jag har börjar på säsong 2 nu! Det är superbra!

onsdag 17 juni 2009

Bildregn

Här kommer bilderna jag lovade:


Först ut är mina vackra naglar! Jag längtar tills mina riktiga har vuxit ut mer eftersom det ser mer naturligt och inte lika breda ut då. Annars gillar jag dom massor. Lagom långa och inte sådär tjocka som lösnaglar lätt blir. Sen har jag små dekorationer på ringfingrarna (bilden längst ner till vänster). De var svåra att fånga på bild, men det är i alla fall en silversten och lite rosa + silverglittriga "flammor". Jag målade även på lite glitter på tummarna. Vet inte om det blev så snyggt men det får vara så nu.

Här har ni mina fina och sköna sandaler från H&M. Bilden till höger är suddigare eftersom den är tagen i spegeln, som för övrigt borde putsas...


Första paret som jag köpte på Skopunkten igår.


Och det andra och tredje paret. Black and white!


Visst är dom söta?

Skorna var förresten svåra att ta snygga bilder på, särskilt när jag hade dom på mig! Och jag är verkligen inte superduktig fotograf, så dessa får duga.


Jag och Andreas var på Väla en sväng idag och jag hittade äntligen ett par snyggt slitna jeansshorts! 199 kr på GinaTricot. Jag hade ett presentkort på 150 kr, så 49 kr var dom väl värda? Hittade även en fin jeanskjol på H&M för 299 kr. Även där hade jag presentkort fast på 200 kr så det återstod 99 kr att betala. Vilka kap jag gör! :) Nu är dock alla mina presentkort slut. Nej förresten, har 150 kr på IKEA kvar! Men det sparar jag lite till.

tisdag 16 juni 2009

Shoes!

Jag hittade bilder på skorna jag köpte idag. Fast jag tycker inte bilderna gör dom rättvisa. Dom är finare i verkligheten och mycket finare på!



Ja de två första är likadana, fast olika färg då såklart. Dom var så söta, sköna och perfekt höjd på klacken så det fick bli båda två! :) Dom fanns i brunt också men fanns bara kvar i storlek 40, vilket är på tok för stort för mig med mina små 37:or. Annars hade jag säkert köpt dom i brunt också! Haha! Jag är i alla fall mycket nöjd över även det tredje paret, och inte bara eftersom jag fick det gratis (köp 3 betala för 2)!

Oh my!

Vilken dag det har varit! Och en mycket bra sådan! Mer av dessa tack! :)

Den började med att Sandra och jag fick vackra naglar! Sandras kompis syster är utbildad nagelterapeut (eller vad det nu heter) så vi fick dom till ett mycket bra pris! Bilder kommer, kameran är på laddning!

Efter naglarna var klara hoppade vi upp på våra järnhästar (cyklar) för att uträttade lite ärenden. Vi stannade bland annat till hos Skopunkten där vi fyndade tre par skor var. Jag älskar tag 3 betala för 2! Dessutom hade jag ett presentkort på 200 kr, så jag fick tre par skor för 400 kr! Är inte det ett (tre) kap så säg? :) Bilder kommer, kameran är på laddning!

Imorgon ska jag på ansiktsbehandling och färga fransarna och brynen. Ungefär halva priset när det utförs av en elev. Inte dåligt! Detta är dock det sista jag spenderar pengar på på ett tag! Förutom i Barcelona då såklart! ;)

Nej nu ska jag återgå till säsongsavslutningen av Desperate Housewives! Spännande!

måndag 15 juni 2009

Lördagsgottis

Lite bilder från i lördags kväll.



Körsbär och svenska jordgubbar. Mums så gott det var Helt klart mina sommarfavoriter! Synd bara att de ska vara så dyrt!



Andreas bakade ett gott "olivoljabröd", Fucaccia (tror jag det stavas). Jag tog en bild utan blixt (den första), och en med (den andra). Ingen av dom visar riktigt hur det ser ut i verkligheten, men den utan blixt är mest rätt. Det var i alla fall supergott!

Meant to be


Först något tråkigt: I tisdags när jag var på Väla med Sandra provade jag denna söta klänningen på H&M. Tyvärr satt den en aning för tajt över brösten (suck!) och det fanns inte kvar någon i en storlek större. Lite besviken gick jag därifrån utan klänningen.
Nu till det roliga: När jag gick ner till stan i lördags gick jag in på H&M och fann klänningen inte bara i rätt storlek utan även på rea! Det är som att vi var "meant to be"! Jag slog såklart till! Visst är den fiiin? Självklart får den följa med till Barcelona! :)