lördag 28 december 2013

Mellandagarna

Då var julen över för detta året också. Även om jag älskar julen så känns det skönt att den bara kommer en gång per år. Nu ser jag fram emot nyårsafton och 2014!

Hur har era mellandagar varit? På juldagen slappade vi bara, och på kvällen var vi hemma hos mamma och pappa och åt god mat, tittade på film och busade med Lady. På annandagen gav vi oss ut i mellandagsreakaoset. Det var helt galet mycket folk på Väla! Andreas ville titta på skidkläder till Sälen så vi var bara inne i sportbutikerna. Och visst kom han därifrån med bra fynd! På kvällen kom Malena och Tobbe hit på filmmys. Andreas lagade god mat och vi hann med både en massa snack och film. Tack för sällskapet!

Igår var vi ute och försökte bestämma oss för vilken barnvagn vi ska köpa. Vi velar hela tiden mellan Bugaboo Buffalo och Joolz Day. Vi tycker jättemycket om båda två och de kostar lika mycket. Båda känns superbra och båda har något som den andra inte har... Superjobbigt att välja! Men så hittade Andreas en sida där man kan beställa Joolz ifrån för ett mycket bra pris! Och efter att även ha fått en bra slant i julklapp av mamma och pappa så blir den en riktigt fynd! Finns detta erbjudandet kvar i februari när vi tänker beställa så blir det med största sannolikhet en Joolz.

1 kommentar:

  1. Tack själva! :)
    Tror garanterat ni kommer bli nöjda med ert val!
    Tack för ikväll med!
    Puss o sov gott vänner!!

    SvaraRadera