fredag 15 november 2013

Imorgon är det dags

Då var fredagen här igen och jag går in i vecka 20. Snart halvvägs! Veckouppdateringen kommer dock inte komma förrän på söndag då vi har tagit nya foton. Har inte tid innan dess tyvärr.

Imorgon är den efterlängtade dagen äntligen här! Vi ska storshoppa på Gekås i Ullared! Det låter kanske löjligt, men att få åka dit och köpa en massa bebisgrejer har vi längtat efter och sett fram emot i ett par år nu. De senaste gångerna vi varit där och gått förbi bebisavdelningen har vi sagt "åh, tänk när vi ska få åka hit och köpa detta". Nu kommer vi såklart inte bara köpa saker till bebis. Nej listan på annat vi ska titta efter är rätt lång den med. Tur vi har sparat pengar till detta för även om det är Ullared kommer det inte bli billigt kan jag lova. Förmodligen kommer vi slå vårt "rekord". Det får bli en tidig kväll ikväll för kl 6.30 imorgon bitti ringer alarmet!

6 kommentarer:

  1. Sv: Tack!
    Bilderna gör man via en app (Bitstrips) på telefonen, riktigt kul. :-)

    Härligt med Gekås-shopping, hoppas det inte är sådär vansinnigt mycket folk och att ni får gjort många fynd! ;-) Kram

    SvaraRadera
  2. Åååå jag skulle också vilja åka dit igen ! Men de är ju liiiite längre härifrån =). Hoppas ni får en super dag och du måste lägga upp shoppingbilder sen =)!

    SvaraRadera
  3. Förstår att ni har längtat! Finns ju hur mycket fint som helst att shoppa till sitt underverk ❤

    SvaraRadera
  4. Oh va mysigt :-D
    Glöm inte titta efter det till mig ♥

    SvaraRadera
  5. Åh vad mysigt! Vi åkte också till Gekås i somras och shoppade lite till plutten. Det blev så verkligt, hade inte köpt något innan dess. Jag kände mig nästan lite "off" att vara på babyavdelsningen, trots att magen faktiskt syntes då:)

    Nu har vår lille plutt tittat ut (9/11) i vecka 39+4, en underbart söt liten tös! Förlossningen är det häftigaste jag gått igenom och när man för första gången får träffa den lille filuren som legat i magen - den känslan och upplevelsen är obeskrivlig!

    Hoppas shoppingen gått bra!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kom på att jag glömde svara dig!
      STORT GRATTIS till er lilla prinsessa!! Hoppas allt gick bra och att ni mår bra alla tre! ♥ Kram på dig!

      Radera