onsdag 24 april 2013

Sunny day

Solen är tillbaka! Jag känner mig genast både piggare och gladare! Har varit en lite stressig morgon men jag löste det, vilken ger en mycket skön känsla i kroppen! :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 kommentarer:

 1. Banta istället för att gå runt och fjanta, lille tjockis!!

  SvaraRadera
 2. Har följt din blogg ett tag men är dålig på att kommentera. Men nu kan ja inte låta bli. Jag hatar verkligen folk som lämnar elaka anonyma kommentarer! Jag hoppas du inte tar åt dig för jag tycker du är en jättesnygg tjej. Jag har 70 kg övervikt och har blivit kallad tjockis många gånger i mitt liv, det gör ont oavsett om det är anonymt eller slängt rakt i ansiktet. Skulle jag se ut som du skulle jag vara mer än nöjd! Sträck på dig var stolt och skit i alla idioter!!

  //
  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Karin för din kommentar! Den värmde nog mer än du tror!
   Nej jag tar inte åt mig av sånna fjantiga kommentarer som den ovan. Bara för att jag inte skriver om min "viktkamp" (för tillfället) betyder det ju inte att jag inte kämpar. Ni läsare kan ju omöjligt veta om jag tränar varje dag och äter nyttigt eller bara ligger i soffan och äter godis. Så nej, jag tar inte åt mig av fega, anonyma, omogna kommentarer. Men sånna som dina tar jag mer än gärna åt mig av! ;) Tack för att du ville lämna några uppmuntrande ord! Trevlig helg på dig!

   Radera