onsdag 19 december 2012

Mitt i veckan-dagen

Onsdag den 19:e december. Det är nollgradigt och snön har regnat bort. Får nog räkna med en grön jul i år också. Om inte jorden går under på fredag såklart. Då blir det ju ingen jul alls. Jag hinner inte ens fira min födelsedag som är på lördag. Tråkigt. Fast nu tror inte jag att jorden kommer gå under på fredag. Men jag tror att det kanske kommer hända någonting viktigt. Kanske någonting som vi inte ens kommer märka av.

Jag läste lite på Wikipedia (jag vet, bra källa va?) om det här så kallade "2012-fenomenet" och det står bland annat att det påstås att katastrofala eller omvälvande händelser kommer inträffa under år 2012, och detta bygger främst på vad som hävdas vara mayakalenderns slutdatum som är vid vintersolstånder år 2012 (alltså på fredag). En tolkning av detta är att jorden och dess invånare, vid denna tid, kommer genomgå en positiv fysisk eller andlig förvandling, och att 2012 kan bli början på en ny era.


Jag hoppas och tror att vi överlever fredag den 21 december, att jag får fira min födelsedag på lördag, julafton på måndag och såklart även nyårsafton. Sedan hoppas jag att år 2013 blir ett fantastiskt år! Jag vill lämna 2012 bakom mig och låta 2013 bli början på något nytt!

2 kommentarer:

  1. Fina du, 2013 e vårt år!! :-)

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får ett bra 2013!
    Allt bra med dig nu för tiden?

    SvaraRadera