fredag 19 oktober 2012

Fredag igen

Denna veckan har inte varit särskilt bra. Det känns som att verkligheten kom ikapp på något sätt. Först nu, efter att ha gått hemma i en och en halv månad, kändes det som att allt nästan stannade upp. Helt plötsligt hade jag ingenting att göra och jag fick så mycket tid över att jag började tänka och känna efter. Inte bra.

Nu har jag varit låg, deppig, nere, förvirrad, frustrerad, orolig osv. i fyra-fem dagar så nu får det vara nog. Klart att livet går upp och ner. Det är ju bara att acceptera. Men jag vill inte tänka och oroa mig. Jag vill njuta av hösten och det fina vädret och att jag faktiskt är ledig och kan spendera mina dagar (nästan) hur jag vill. Jag vill inte sova bort halva dagarna och sedan ligga under en filt i soffan och glo på tv:n resten.

Snart är det november och vinter(?) och även julen är inte långt borta. Julälskare som jag är börjar jag nästan längta redan i September. Men jag kan inte neka till att jag önskar att saker var annorlunda. Jag önskar att vi bodde någon annanstans. Jag har inte mycket lust till att julpynta och göra fint i vår lägenhet i år. Dessutom har jag lite blandade känslor inför årets julafton. Jag kan inte hjälpa det men jag längtar redan efter nästa år. Varför har jag så förbannat svårt att leva i nuet. Carpe diem - vad är det!? Jag går bara runt och väntar och längtar efter något annat, något nytt, något bättre. Framtiden.

Nog om detta. Nu ser jag fram emot en mysig helg tillsammans med Andreas. Vädret ska ju vara bra och förhoppningsvis påverkar det mitt humör till det positiva.

Everything-is-temporary_large

3 kommentarer:

 1. Massor med kramar till er..våra fina vänner!!!Kramar från Malena,Tobbe och Noel!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina, det värmde! :) Massor med kramar tillbaka!!

   Radera
 2. Tänk Crea Diem istället, skapa dagen...... kram!

  SvaraRadera