torsdag 3 maj 2012

500 kcal

Ikväll var jag och Sandra och tränade. Och fy vad jobbigt det var! Jag känner direkt att jag inte alls har lika mycket kraft och energi när jag bara äter sopporna. Jag får bara i mig ca 500 kalorier om dagen genom dom och rekommendationen är att man bara ska träna lågintensivt som t.ex. promenader. Jag funderar därför på att övergå redan nästa vecka till att lägga till ett mål mat om dagen så jag kan fortsätta orka träna ordentligt! Självklart ska det vara en kalori- och kolhydratssnål måltid. MEN om jag gör detta innebär det ju också att jag (förmodligen) inte kommer gå ner i vikt lika snabbt.

Åh jag vet inte hur jag ska göra! Någon som har tips/råd/förslag??

1 kommentar:

  1. Hej vännen..
    Jag tror att träning i samband med bra kost ger det bästa och långvariga resultatet..och det är ju ett långvarigt resultat du vill åt, fast det tar lite tid. Du har ju inte gått upp det du vill gå ner på några veckor, det är ju succesivt, samma gäller ju nog med att gå ner med.

    Jag tycker du ska fortsätta med din träning så du inte kommer av dig från den kondition och muskler du nu har byggt upp. Sen hade jag bytt ut ett mål med mat som du skriver.

    Du klarar det, men är JÄTTE fin som du är nu med, men vet precis känslan när man inte trivs med sig själv!

    KRAM Malena

    SvaraRadera