tisdag 3 januari 2012

Maxtest

Dagens träning är avklarad. Det blev 40 min powerwalk på promenadbandet och sedan lite styrka. Jag gjorde ett maxtest (eller vad det nu kallas) i plankan, jägarsits och armhävningar på tå och på knä. Skratta nu inte åt hur klen och otränad jag är...

Plankan: 1 minut
Jägarsits: 30 sekunder
Armhävningar på tå: 0 stycken
Armhävningar på knä: 12 stycken

Jag tänkte att jag skulle göra om testet om 3 månader för att se om jag blivit starkare.

2 kommentarer:

  1. okej men vad bra tycker man skall köra på det som fungerar för en själv!

    Atkins fungerar på så sätt att den är uppdelad i fyra olika faser. Första fasen består mest av grönsaker (ur en lista) och protein med en aning fett. Man äter 20 nettokolhydrater per dag av de skall minst 12 bestå av grönsaker.

    I fas 2 börjar man lägga till 5 nettokolhydrater i form av 8 steg (ny mat) ex första steget är mer grönsaker andra stegen är mer feta produkter tredje steget är frön och nötter osv. Man märker vad man kan äta o hur högt man kan gå på stegen o fortfarande gå ner i vikt.

    Fas 3 börjar man lägga till mer nettokolhydrater i form av 10 per stege. Man börjar i denna fasen när man har bara ngt kg kvar. Här märker man också vad man kan äta på dagli basis utan o gå upp i vikt o hur många nettokolhydrater per dag.

    i fas 4 är dt menat att du skall befinna dig livet ut. Då vet du vad du kan äta varje dag o hur många nettokolhydrater utan att du går upp eller ner i vikt.

    Jag är en aning kass på o förklara men har scannat in fas 1 ur boken på bloggen. den ligger under kategorin atkinsdieten. Boken finns på bibliotek har jag hört annars kan man beställa den på adlibris.se för 174 kr fraktfritt. Den förklarar hela atkins perfekt. även om man ej vill börja på atkins är dt en bra bok för den förklarar verkligen hur kroppen fungerar med mat :)

    Hoppas du fattar ngt o att jag ej bara svammlar haha

    puss!

    SvaraRadera
  2. Maxtest ska jag nog testa!! Låter roligt ju!

    SvaraRadera