onsdag 15 december 2010

Vägning vecka 17

Viktförändring: +0,2 kg
Total viktminskning: -9,3 kg

Jag blir så besviken på mig själv att jag inte lyckas ta tag i detta igen! Varför kan jag inte undvika att äta det jag måste undvika? Fan också! Jag vet ju att jag kan! Jag vet vad jag måste göra så varför gör jag det inte??

7 kommentarer:

 1. Måste du få psykbryt för att ligga på 200 gram plus??
  Har man såna bryderier och sånt ansträngt förhållningssätt till mat o motion, bör man överväga att söka ngn hjälp el prata m ngn...

  Verkar va varvarannan tjej idag som våndas o ängslas över mat o vikt o träning som du gör, jäkla trist asså...

  Måste ju bero på ngt...


  Kram iaf!

  SvaraRadera
 2. Till Adebisi:
  Eeeh nej jag får inte psykbryt. (Onödigt skrivet!) Nu har jag ingen aning om hur mycket du följer min blogg men om du tittar tillbaka på de senaste veckovägningarna har det varit + tre veckor i rad, sammanlagt +0,7 kg. Klart att jag blir besviken när jag verkligen vill gå ner i vikt och kämpar hårt med att göra det! Ärligt talat så förstår jag inte riktigt vad du ville ha sagt med din kommentar? Tycker du att det är konstigt att jag blir besviken när jag går upp i vikt tre veckor i rad? Hur menar du att jag ska reagera?

  SvaraRadera
 3. Forstätt kämpa! Ge inte upp något du verkligen vill!

  Du är stark och fram till julafton tror jag att du kommer ha gått ner 10,2 kg =)

  SvaraRadera
 4. Adebisi kan inte ha följt din blogg gumman. Lyssna inte på sådana nedlåtande kommentarer. Det finns gott om dumma människor här i världen, bara att skaka av sig dem! Jag tror på dig iaf! Du fixar detta, efter jul ska vi kämpa tillsammans! Godisförbud får det bli :)
  älskar dig!

  puss din syster

  SvaraRadera
 5. Jag förstår hur du känner dig. Jag håller på att försöka gå ner i vikt jag också men den går inte så jätte bra. Tappat motivationen lite. Hoppas det går bättre för dig snart :)

  SvaraRadera
 6. Nedlåtande kommentarer? Din syster kan inte ha mkt innanför pannbenet; var i höge farao har jag vatt nedlåtande ngnstans??
  Shit va trist att folk tolkar allt så skevt.

  SE det ist som konstruktiv kritik o pos. input.

  IQ...

  SvaraRadera
 7. Adebisi:
  Kan du sluta skriva sånna jävligt onödiga saker! Tänker du ens på vad du skriver och hur du uttrycker dig! Vissa grejer är på gränsen till mobbing! Du skriver att jag får psykbryt och borde överväga att söka hjälp och att min syster inte har mycket innanför pannbenet, SKÄRP DIG! Nästa kommentar blir ej godkänd!

  Om jag bortser från detta håller jag ändå med om att din kommentar var nedlåtande. Visst, du kanske inte menade att den skulle vara det, men sättet du formulerar dig på ÄR nedlåtande! Du kunde ha skrivit något i stil med "Skit i det lilla pluset! Det är inget att bry sig om. Fortsätt kämpa! Osv." Det du skrev tolkas som långt i från positivt... Och om du nu tycker att alla tolkar det du skriver fel så borde du kanske tänka på hur och vad du skriver!

  SvaraRadera