tisdag 7 september 2010

Yrsel

Jag kanske tränade lite för hårt idag för när jag kom hem kände jag mig lite yr och matt. Det blev först promenad till gymmet (ca 15 min), 10 min uppvärmning, ca 50 min styrketräning, 30 min konditionsträning och sedan promenad hem igen. Med tanke på att jag får i mig väldigt få kalorier när jag bara äter sopporna kan jag förstå att jag kände mig yr efteråt.  Nu känns det i alla fall bra igen och det är ju det som är huvudsaken.

Har pluggat en stund nu och ska snart göra mig klar för ikväll ska jag till Sandra där vi ska titta på Idolpremiären, jag, hon och Malena också. Mys! :)

2 kommentarer:

 1. Jag tror att anledningen till att du blev yr var for att du blandade styrka och cardio i ett pass, det ar aldrig bra eftersom att dom motarbetar varann. Om du tranar cardio efter styrka i samma pass sa anvander kroppen dina muskler som energi och inte fett, som manga tror. Det ar skadligt och kommer absolut inte att bygga upp muskler pa det satt som enbart ett styrke pass gor eller branna fett. Vad du gar ner ar FFM (fat free mass). Om du tranar cardio fore styrka i samma pass sa riskerar du att skada dig och dina muskler eftersom att du inte har energi till att lyfta vikterna korrekt.

  Mvh
  Zandra (personlig tranare)

  SvaraRadera
 2. Hoppas yrseln går över och att du får en mysig kväll med tjejerna!
  / Kram Ida

  SvaraRadera