lördag 25 september 2010

Segway

Så skönt att det är lördag idag och jag behöver inte ägna en tanke åt att plugga! Jag har skrivit klart projektplanen och ska skicka in den imorgon efter jag har läst igenom den en sista gång.

Nu ska jag och Andreas köra till Skopunkten och se om vi (jag) hittar några fina höstskor. Sen ska vi till Malmö och köra Segway! Andreas fick det av mig i julklapp förra året och vi hade tänkt göra det i somras. Tyvärr glömde vi och dessutom jobbade jag mycket. Lite tråkigt att det är mulet ute idag, men vi är glada så länge vi slipper regn!

3 kommentarer:

 1. Hoppas ni fick en fin tur. Synd att det är så grått idag. Imorgon får vi´hoppas på strålande väder när Andreas ska upp i luften. ska försöka komma dit o titta.

  SvaraRadera
 2. sv: Jaså! Jag har trott det handlat om dessa soppor då jag tidigare följt en blogg och den personen åt det i cirkus ett år.

  Hur går det nu när du börjat äta mat då? :) Jag menar, går man upp då? (lite antar jag när kroppen inte handskats med mat på en månad, grejer i tarmar, vätska och sådär ;)) men annars, går det bra? :) min mor har nämnligen funderat på att hoppa på det här, rekommenderar du det? Kanske är för tidigt att säga?

  Har du någon kalorigräns nu när du äter mat eller är det lite "nyttigare" i rimliga mängder som gäller förutom att du drar ner på kolhydraterna?

  Hoppas det inte blev jobbigt med alla frågor! =)

  SvaraRadera
 3. sv: tack så mycket för alla svaren! riktigt intressant och läsa speciellt ang. måtten ni går efter med handflatan och så :) kan tyvärr inte kolla filmerna och sånt för min dator är för tillfället jätte seg och måste omformateras.

  jag har dock en fråga till :) nu när som du, börjat äta, får man fortsätta gå som på möten då där dom stöttar en eftersom du säger att du äter enligt xtravagnza men slutat på sopporna, så du liksom ändå gör som dom säger?

  SvaraRadera