fredag 20 augusti 2010

The truth

Nu ska jag visa er något pinsamt. Detta är jeans som har passat förut men är för små idag:

Dessa shortsen använde jag förra sommaren.
Nu kan jag inte knäppa dom längre.

Dessa använde jag för 3-4 år sedan.
Får inte upp dom ordentligt, rumpan får inte plats och dom går verkligen inte att knäppa.

Dessa hade jag på gymnasiet, för 6-8 år sedan.
Nu får jag inte ens upp dom över rumpan och höfterna längre.

En jättefin klänning jag fått av min syster som dessutom aldrig är använd.
Minst 1 dm från att kunna stänga den.

Usch jag skäms... Hur har jag kunna låta detta ske? Hur har jag kunnat låta det gå så långt? Skandal! Men detta är sanningen och nu kan det bara vända och bli bättre! Första målet är att kunna knäppa jeansshortsen jag hade förra sommaren och även den nya klänningen. Om jag någonsin kommer komma i jeansen jag hade under gymnasietiden känns osäkert, men jag hoppas jag kommer i närheten i alla fall.

8 kommentarer:

 1. Hittade din blogg i förrgår och har nu läst igenom massor. Måste säga att du ger mig jättemycket inspiration att själv klara min viktnedgång. Har själv på två år gått upp cirka 20kg och jag fattar inte hur jag kunnat släppa det, och inte inse tidigare att det bar iväg åt fel håll. Kämpar själv för fullt just nu, med mål att känna mig trygg i bikini nästa sommar. Det går långsamt med din blogg peppar massor :)

  Liz

  SvaraRadera
 2. Underbara du, underbara vanliga människa som vågar visa det här! .. Det är sånt här man vill läsa och hittar motivation till att fortsätta själv .. när man inser att man kämpar med samma sak som alla andra och att alla andra inte är så perfekta som man tror att dom är. Önska dig lycka till i din resa, gick själv ner 19 kilo med hjälp av Cambridgekuren förra året =) har dock gått upp 8 av dom och kämpar igen så jag behöver motivation, det får man verkligen här :)

  SvaraRadera
 3. Till Anonym:
  Tack så hemskt mycket! Dina ord värmer nog mer än du tror. Ni läsare motiverar mig ännu mer :) Lycka till du med! Kram

  SvaraRadera
 4. Till Marcus:
  Haha :) Tack ska du ha! Det var snällt sagt. Om du lyckades få ut det av dessa bilderna är jag imponerad.

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte hur många viktminsknings bloggar jag har tittat i för att få inspiration, men det har inte lyckats. Men nu, halkade jag in av rena turen i din blogg och.. vad ska jag säga TACK!

  Det är sådana här bilder jag vill se! Att det finns fler som inte heller får på jeansen man hade för ett år sedan och speciellt att det finns någon som vågar stå för det och peppa.
  Jag är så peppad nu att jag verkligen ska ta tag i träningen igen och sluta med allt godis, jag ska börja nu på direkten.

  Din blogg är tillagd bland mina favoriter!
  Återigen Tack! Kram på dig /Malin 20 Helsingborg.

  SvaraRadera