söndag 1 augusti 2010

Igår

Igår hade vi lite fest hemma hos oss innan vi gick ner till festivalen. Varför har man nästan alltid roligast på förfesten? Festivalen börjar bli överskattad. Eller så är det kanske jag som blivit gammal? Det är bara för mycket folk överallt. För mycket fulla och odrägliga folk. Hemmafester tillsammans med nära och kära slår det med hästlängder! Självklart kan det vara superkul att gå ut och dansa ibland också.

Några bilder från igår:Jag älskar er!

Vi tre och en Tobbe på G :)

 Min älskling

 

Ni är finast!


1 2 3 fanta och rosé!

7 kommentarer:

 1. Sola e inget för dig?
  Bruden i svart e iaf sjukt läcker!!

  SvaraRadera
 2. Tack för den! Det spelar ingen roll hur mycket jag solar jag blir inte brun ändå. Bara lite röd. Plus att jag bränner mig för det lilla minsta. Så jag kan tyvärr inte göra något åt min hudfärg!

  SvaraRadera
 3. Brun utan sol-kräm, då? Betakaroten?
  Du behöver ju inte bli negress men lite mer färg hade inte skadat.

  SvaraRadera
 4. Tror mig, jag vill inte vara vit men jag har tyvärr inte så mycket val. Av brun utan sol blir jag brunorange, dvs. ingen fin brunfärg. Plus att jag lätt blir fäckig av det och får en ojämn färg. Har provat både med kräm och spray. Betakaroten har jag också provat och blev även då mer åt det orangea hållet tyvärr. Jag har provat det mesta men min hud har bestämt sig för att vara ljus. Dessutom borde du verkligen inte jämföra mig med de två på bilderna eftersom dom är VÄLDIGT bruna och dessutom blir det väldigt lätt...

  SvaraRadera
 5. Tji fick jag...;=

  Okej, men du duger ändå som du är, utan massa spackel. Vitt kan va fint, även om den anemiska looken inte alltid ser så frisk ut.

  SvaraRadera
 6. Tack! Jag har dock aldrig fått höra att jag inte ser frisk ut så SÅ vit är jag nog inte. Tror blixten kan göra sitt också...

  SvaraRadera
 7. Nej, nej, lugnt. Vatt m brudar man lagt en Albyl på så ser det ut som en leverfläck..., så nej...;) Du e fin.

  SvaraRadera