söndag 22 augusti 2010

Dag 7

Då var jag hemkommen från ännu en arbetsdag. Ska vila en stund och sedan piffa till mig lite innan det bär av till Malmö. Får icket glömma kameran!

Jaha då har jag snart klarat av 7 dagar med endast måltidsersättningar att äta. Ett stort grattis till mig va? :) Jag har bevisat för mig själv att jag är stark i tanken och min motivation kommer nu förhoppningsvis att hjälpa mig igenom resterande dagar. Jag tycker faktiskt det har gått bra. Jag har mått som vanligt. Det enda som har varit jobbigt är hungern och suget efter mat. Hungerna är dock i princip borta nu. Jag klarar mig på det jag får i mig genom sopporna, men suget efter riktig mat kommer nog aldrig försvinna.

I morse ställde jag mig på vågen för första gången. Ganska exakt -2 kg på 6 dagar! Helt okej om ni frågar mig! Jag har så pass låg förbränning i kroppen så allt över -1 kg/vecka är toppen! Ska väga mig imorgon också för då har det ju gått exakt en vecka sen jag började. Sen uppdaterar jag tabellen här i vänsterspalten.

Ps. Tack tack tack för alla fina kommentarer! ♥

3 kommentarer:

 1. kjempe fin blogg! kommentere tilbake?`hadde blitt veldig glad : -)

  SvaraRadera
 2. Grattis! har blviti så motiverad av dig så igår började med cambridge, går väl ut på samma sak, 3 soppor/dag. suget efter varm mat och ngt att tugga på framför tvn är värst......=S kram!

  SvaraRadera
 3. Vad kul!

  Är det ett gym som har gruppträning också? Kan ju vara kul att variera sin träning.

  SvaraRadera