torsdag 19 augusti 2010

Dag 4

Nu börjar det hända saker i kroppen! Glykogendepåerna är i stort sett tömda och kroppen börjar hämta all sin energi från kroppens fettdepåer. Enligt boken kommer jag börja må allt bättre nu, även om det kommer finnas stunder av trötthet. Jag måste säga att jag tycker jag har mått helt okej under dessa första dagar. Det enda jag känt av är hunger och sug och endast lite huvudvärk, annars har jag mått som vanligt tycker jag. Jag hade förväntat mig att det skulle vara värre. Skönt att de värsta dagarna är över i alla fall. Nu återstår att se hur länge jag orkar med att leva på endast dessa shakes/sopporna. Målet är minst en månad, sen ska jag känna efter ordentligt om det är värt att fortsätta och såklart kolla på hur mycket jag gått ner.

Min hälsokonsult berättade att hon också har varit medlem hos Xtravaganza för ett par år sedan och gick ner 70 kg! De fyra första månaderna åt hon bara måltidsersättningar och gick ner strax över 30 kg på det. Idag är hon frisk, smal och snygg. En bra förebild!

Imorgon är jag ledig och har bokat in en tid för gyminstruktion. Nu ska jag äntligen få komma igång med träningen också. Jag ser faktiskt fram emot det. Det ska framförallt bli kul att testa Power Plate!

3 kommentarer: