fredag 14 maj 2010

Fredag

I helgen ska jag och Andreas flytta in hos mamma och pappa. Huset står tomt till söndag så vi passar på. Vi passar ju som sagt Lady och det går bara bra. Hon är så duktig och snäll. Ska snart ut på lunchpromenaden med henne. Blev en sen morgonrunda eftersom vi låg och sov ända till 10.00. Hon är morgontrött/kvällspigg. Som jag! :) Hon äter nästan ingenting under dagen och ligger mest och sover/vilar om ingen busar med henne. På kvällen, när vi ska gå ut på sista kissrundan är hon inte alls trött och redo för sängen, tvärt om.

Jag hade inte så mycket mer att säga just nu. Ville bara uppdatera och berätta att livet som hundvakt är kul och funkar bra men jag är glad, eller snarare lättad, över att vi inte själva har hund (än). Det tar sin lilla tid och kan vara ganska krävande att ta hand om en hund. Dessutom tycker jag att man ska bo i en större lägenhet/hus och inte på 4:e våningen. Det underlättar i alla fall!

1 kommentar:

 1. Hehehe vad mysigt att bli "husägare" för några dagar...alltid mysigt att komma ifrån sitt eget boende några dagar, mini semester! =)

  Vi måste träffas o planera midsommar snart, mysigt ju!
  Skulle följa med dig o Sandra när hon ska köra till Rydebäck, hihi...
  Ha en mysig helg gummis!
  Många kramar från Malena

  SvaraRadera