torsdag 22 april 2010

London baby!

Jag och Andreas har planer på att åka till London i sommar! En långweekend,  torsdag-måndag. Någon som har tips på bra, prisvärda, centrala hotell? Även andra tips är välkomna såklart!


Jag har varit i London en gång tidigare, med familjen när jag var typ 13-14 år. Andreas har aldrig varit där. Därför kommer vi självklart se de klassiska sevärdheterna som exempelvis Madame Tussauds, London Eye, Big Ben, Tower Bridge, Picadilly Circus med mycket mera! Men som sagt; ALLA TIPS ÄR VARMT VÄLKOMNA! Vi vill ju få ut så mycket som möjligt av de fem dagarna vi är där.

2 kommentarer:

  1. ååhh vad härligt! London är hur bra som helst! Vi bodde på Royal National, bokade med ving. Ett mkt prisvärt hotell rätt så centralt, typ 200 m till tunnelbanan och ca 15 min promenad till oxford street. Vi besökte The London Dungeon, ett skräckhus typ men det är ngt ni kan skippa tycker jag. mest bara köer och inte alls nå läskigt, tar bara en massa värdefull tid att köa där. Om ni har tid så ska ni absolut ta tunnelbanan ut till Camden market, ett mycket coolt område. Ja London är underbart och skulle lätt åka tillbaka igen, då vi upplevde att 4 nätter nästan var för lite för allt vi ville hinna med =) Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej! nä de var inte särskilt dyrt att åka tunnelbana/buss, vi köpte dagskort som gällde i 24 timmar kommer dock inte ihåg vad de kostade, men de var inte svindyrt iaf typ som i sthlm då man köper kort där. taxi är lite billigare än hemma i sverige. Vi gick längs oxford street men där finns de rätt blandade butiker både dyra och billiga, Primark tyckte jag om. ett jätte jätte stort butik med hur mkt saker som helst och hur mkt som helst men de gäller att vara där i tid för att hitta gobitarna. kan inte rekomender ngn spec restaurang dock ett fika ställe som var hur bra som helst, Pret á manger, det är en fikakedja som har fik överallt, jätte gott och allt bakas/lagas på plats, jätte goda mackor har de! Så tveka inte boka nu!

    SvaraRadera