söndag 13 december 2009

Lucia

Luciadagen idag. Jag ställde faktiskt klockan på 7.00 imorse och startade TV:n för att titta på Luciatåget på 1:an. Så mysigt! :) Att jag somnade om efteråt behöver vi inte prata om... Onödigt!



Igår var jag och Andreas på Rusta, Ikea och Väla. Nu har jag bara en julklapp kvar att köpa och den är till Andreas. På Rusta köpte vi en julgransfot, så nu är vi redo inför granens ankomst :)

Efter vi hade shoppat klart körde vi först till Maxi och handlade och sen till Hemmakväll för att hyra en film. När vi sedan skulle starta bilden för att köra hem med alla saker vi köpt ville inte bilen start! Konstigt tyckte vi eftersom den hade fungerat felfritt när vi kört runt hela dagen. Vi misstänkte att det var batteriet som var urladdat (eller vad det nu heter) så vi ringde runt till några vänner för att höra om dom hade möjlighet att komma och hjälpa oss. Tyvärr hade ingen det. Antingen jobbade de eller var på fest, (och en svarade inte). Då återstod bara att fråga en främling om hjälp. Sagt och gjort. Vi fick igång bilden med hjälp av startkablarna. Tur att det finns vänliga människor! Innan vi körde hem körde en extrasväng så batteriet fick laddas upp lite. Nu är det bara att hålla tummarna för att bilen vill starta idag. Vi ska snart köra till mamma och pappa för Lussefika och Ladybus! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar