måndag 31 augusti 2009

Ny vecka

Idag har jag och Andreas varit och kollat på en lokal som vi kanske ska ha hans 25-års fest i. Tyvärr var den lite för dyr så vi har förmodligen inte råd med det. Efter det var jag ute på en timmes powerwalk.
På onsdag börjar skolan igen. Det känns ändå lite pirrigt faktiskt. Vi har första tentan redan den 25:e! Helt galet! Fast det är i och för sig bra för då kan den inte vara så stor. Det är förhoppningsvis inte så jättemycket vi ska hinna lära oss. Sen har vi ganska mycket praktik i höst också, med en massa uppgifter vi ska göra där.

söndag 30 augusti 2009

Igår, idag, imorgon

Det var kul igår men idag är jag lite bakis och seg.

Imorgon ska vi och titta på en lokal vi kanske ska hyra till Andreas 25-års fest.

Orkar inte skriva mer nu. Hörs imorgon.

lördag 29 augusti 2009

Lördag

Idag har vi tvättat, handlat och städat lite. Sen blev jag bjuden på fika på stan med mamma, pappa och Susanne.

Snart ska jag börja göra mig i ordning för ikväll blir det lite fest och bowling. Kanske går vi ut någonstans efter. Jag har dock svinont i mina ben efter gympan igår så jag får se hur det går att bowla.

Åh jag är supersugen på en smarrig drink! Typ Frozen Strawberry Margarita eller Strawberry daiquiri! Mums! :)

fredag 28 augusti 2009

Bildbeviset

Sandra och hennes kollegor med Juuude Laaaw! *Dreggel*

Lugg eller ligg?

Äntligen har jag fått tillbaka min älskade lugg! (Råkade skriva ligg först, haha!) Jag orkar inte lägga upp bilder nu, gör det kanske imorgon. Det ser iofs ut som förra gången...

Ikväll har jag tränat ett 80 min långt gympapass. Efter det har jag inte gjort så mycket, mest tittat på TV.

Det var allt jag hade att säga för idag. Godnatt!

torsdag 27 augusti 2009

Natti natti!

Jag har inte gjort så mycket idag. Försökt vila mitt knä... Det har varit en seg och långtråkig dag överhuvudtaget.

Hade tänkt lägga mig nu. Hoppas på att det blir en bättre dag imorgon. Ska i alla fall klippa mig och göra slingor kl 11.00. Uppdaterar med bilder någon gång under morgondagen.

Tips

Tips till alla som bloggar hos blogger!!


http://fixa-din.blogspot.com/2009/08/forenkla-ditt-bloggskrivande-blogger.html


Det är superbra! :)

Skitknä!

Jag kan inte träna idag! :( Jag fick ont i mitt knä efter träningen i tisdags. Det är samma knä som jag fick ont i när jag joggade. Igår var det bättre på förmiddagen, men sen gick jag en lång promenad på nästan en timme, och efter det blev det värre. Det gjorde ganska mycket ont på kvällen och blev även lite svullet. Jag borde verkligen kolla upp det... Det är i alla fall bättre idag men gör fortfarande lite ont, så jag skippar träningen idag och hoppas på att jag kan gå på gympan imorgon!

Så jäkla typiskt att när jag väl kommit igång och fått lite motivation ska knäet jävlas!

onsdag 26 augusti 2009

Glad Anna!

Nu är jag uppe i 30 unika besökar idag! :)

Fast jag förstår fortfarande inte vart alla kommer ifrån. Det brukar ju ligga på runt 15 st, 20 om jag har tur, men idag är det ju nästan det dubbla!

8 saker jag inte klarar mig utan i höst/vinter

1. Levande ljus
2. Mysiga filtar
3. Te
4. Snygga stövlar av olika slag

5. Fina tunikor och klänningar


6. Leggings och strumpbyxor


7. Lars Winnerbäck

8. Träning

Åh Jude

Jag fick precis ett sms av min vän Sandra som jobbar i Helsingör: "Jag träffade Jude Law idag. Fick autograf och fick fota mig med honom :)"

Gissa vem som är liiite avundsjuk...

Extraarbete

Oj! 25 besökare redan och klockan är bara strax efter 14.00. Vart kommer alla ifrån? :)

Snart ska jag på en anställningsintervju om extrajobb i höst och vinter. Känns lite pirrigt, men det går nog bra.

Det blir ingen gympa ikväll. Vi har båda träningsvärk och känner att det räcker nog om vi tränar imorgon och fredag med.

tisdag 25 augusti 2009

BTW

Jag läste i HD att Jude Law är bara 20 min från mig!! På andra sidan sundet. Du kan bo hos mig om du vill Jude!!!


Väla och Friskis

Ikväll har jag och Malena varit och tränat igen. Det var inte riktigt lika jobbigt idag som förra tisdagen. Jag har redan blivit lite starkare och det känns såklart superbra. Det håller motivationen uppe! Vi ska förmodligen på gympa imorgon med! :)

Idag var jag och Andreas på Väla. Jag köpte inte så mycket. En bok till skolan, "party feet", en ny tränings-BH, ett par billiga skor på H&M. Ja det var nog allt.


Jag tänkte att det kan ju vara värt att testa i alla fall.


Jag kom på att jag inte hade några svarta "vanliga" skor, bara vita, så jag köpte dessa från H&M. Fast mina har dragkedjan där bak istället för på sidan. 129 kr, bra pris!

Nu ska jag duscha sen sussa.

måndag 24 augusti 2009

Ny signatur också!

Ny design!

Vad tycks? Visst blev det fint? Tack Sanny!

Vilken tycker ni är finast, denna eller den förra?

På fredags ska jag klippa mig, sen ska jag ta en ny profilbild också :)

söndag 23 augusti 2009

Söndag

Jaha då var det söndag igen. Det är inte klokt vad veckorna går snabbt! Fast det känns bra. Jag längtar till hösten. Jag längtar tills jag sitter i höstmörkret och myser med en stor kopp te och levande ljus. Sen längtar jag alltid till julen också! :)

Idag gör jag ingenting. Jag bara är. Andreas jobbar hela dagen igen så jag är för mig själv. Kanske skulle ta en promenad? Det är ju ganska fint väder...

Imorgon ska jag jobbar 4 timmar, sen ska jag på massage och sen ska jag umgås med min lilla mor.

lördag 22 augusti 2009

Jag får liksom ingen ordning

Lasses nya låt som släpptes igår.

Jag gillar den mycket! Har bara lite svårt för syntarna. Men det är kul att han provar något nytt. Och självklart är texten underbar!

Jag tycker att den påminner lite om "Solen i ögonen", men det är inget fel med det eftersom det var en av de första låtarna jag hörde med honom och blev "förälskad" i.

Det känns kul att han gjort en lite rockigare låt och inte bara lugna och akustiska! Ja detta var en frisk fläkt! Skivan kommer nog bli kanon! Jag längtar massvis till konserten!

Lördagsmys

Tjollohopp tjollahej! Vem var det som sa så? Pippi Långstrump va?

Idag har jag varit på stan med min kusin vitamin. Det var mysigt. Fast lite kallt. Vi avslutade med en varm choklad/chailatte på Espresso House för att få upp värmen lite. Mumsigt!

Vad ska jag hitta på ikväll då? Jag ska baaaara slappa. Orkar inte göra något annat. Jag ska placera mig i ryggläge i soffan med myskläder och titta på film. Andreas jobbar sent ikväll så jag är alldeles själv. Det ska bli så skönt!

torsdag 20 augusti 2009

AJ!

Ikväll har jag och Malle varit och tränat igen. Samma sviiinjobbiga pass. Det var till och med ännu jobbigare idag! Kanske beror det på att jag redan hade träningsverk sen i tisdags... Jag känner faktiskt redan nu hur fruktansvärt ont jag kommer ha i kroppen hela helgen! Hoppas det hinner gå över tills på måndag för då ska jag på massage :)

Imorgon ska jag jobba heeela dagen, ändå tills kl 19.00. Sen ska jag träffa Malena och Sandra och ha en myskväll med dom. Det känns som att det är precis vad jag behöver! :)

onsdag 19 augusti 2009

Plats 50

Jag upptäckte precis detta:


Jag ligger på plats 50 av de mest besökta privata bloggarna i Helsingborg! :)

Av de 452 bloggar i Helsingborg (och närliggande orter) som är anmälda hos bloggportalen ligger jag på plats 50! Hoppas att jag lyckas klättra lite högra upp!

Personlig almanacka

Fy s*tan vilken träningsvärk jag har! Det kändes ordentligt i både rumpan och benen när jag gick hem från stan. Eftersom vi bor på Slottshöjden är det uppförsbacke (eller trappor) nästan hela vägen hem från stan, vilket är en mardröm när man har en hemsk träningsvärk! Men jag ska inte klaga, det känns ändå bra! :)

Idag har jag beställt en ny personlig almanacka. Den jag beställde för ungefär ett år sen håller såklart på att ta slut. Jag var så nöjd med den gamla så det fick bli en till från personligalmanacka.se.



Visst är den fin? Påväg hem till mig! :)