onsdag 23 oktober 2013

Juleskum

Tack för responsen på barnvagnsinlägget! Det känns som vi måste ut och provköra för att på något sätt kunna utesluta och känna efter vad som passar oss.

Ikväll ska jag hem till Sandra och försöka ta lite fina bilder på hennes 30-veckors mage. Hoppas jag lyckas fånga några guldkorn! Jag har tittat runt på nätet och hittat en massa bra inspiration. Nu har jag ju inte en massa utrustning, det är ju liksom bara jag och kameran, men övning ger färdighet! Jag skulle vilja lära mig lite redigering också. När ska jag orka ta tag i det?

Till något helt annat; någon som vet om skumtomtarna kommit ut i butikerna än? Jag fick ett sug efter dessa godbitarna! Årets nyhet skulle jag även vilja prova. Originalen är dock oslagbart!5 kommentarer:

 1. Så synd jag inte kunde komma idag!
  Jag var på Statoil på lunchen idag och där fanns både originalet och knäcktomtarna ;)
  Ha så trevligt! Kramis♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var synd, men som Sandra skrev så ska vi kanske ta ännu mer bilder om ett par veckor igen och då kan du ju vara med om du vill! :)
   Tack för Statoil-tipset! Då ska jag köpa till helgen ;) Kram på dig ♥

   Radera
 2. Statoil nästa!!!

  Tack för igår. Längtar tills jag får de dem :-D hur många blev det? :-P
  Malena; vi skulle kanske ta bilder sen igen när jag är mer höggravid så då kan du ju joina ♥

  SvaraRadera
 3. Haha ja jag ska inom statoil imorgon och köpa till helgen! ;)

  Tack själv vackra du! :) Det blev lite mer än 100 stycken. Jag tittade snabbt igenom dom igår när jag kom hem och nog var det i alla fall några som blev helt okej tycker jag.

  Vi skulle kunna ta några i slutet av november eller början av december med lite jultema. Kanske ett rött band runt magen och lite levande ljus? :) Blir dock en utmaning för mig att få bra bilder då det är i en mörkare miljö. Men försöka kan jag ju alltid ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj så pass ändå :-D
   Jaaa :-D det hade ju varit fint! Du får öva lite ;-) längtar redan :-)

   Radera