tisdag 9 september 2014

Vinteroverall

Namnlös

Det här med vinteroverall till Ellen är inte helt lätt. Vi (jag) vill ha en rosa, helst ganska ljust rosa eller gammelrosa, och inte för dyr. Över 1000 kronor känns väldigt onödigt då hon bara kommer kunna ha den ett par månader. Sedan vågar jag inte köpa för billig heller eftersom jag då blir lite tveksam om det är en bra overall som kommer hålla henne varm och torr. Löjligt kanske? Overallerna ovan kostar mellan 399-949 kr.

Vi har köpt den underbara rosa åkpåsen från Elodie Details att ha i vagnen. När hon sitter i den kommer hon ju inte behöva en tjock overall, utan bara något tunnare. Men kommer det snö vill vi att hon ska kunna åka pulka, sitta i snön osv. Då kommer en varm overall behövas.

 

2 kommentarer:

  1. Svårt det där..vi köpte en hyffsat billig till Noel första vintern..Som du säger så sitter dom ju en hel del i vagnen.
    Alla var jätte fina😊

    SvaraRadera
  2. Vi har samma problem. Och vi har ju heller ingen direkt åkpåse så hon kommer behöva en bra overall och kanske kommer hon med kunna gå och vilja leka i snön (om vi får nån). Och sen ; vilken storlek? Svårt det där 😣

    SvaraRadera