tisdag 28 januari 2014

Barnmorskebesök - vecka 30

Idag startade vi dagen med ett besök hos barnmorskan. Hon kollade det vanliga, blodtryck, urinprov, mätte magen och allt såg bra ut. SF-måttet följer kurvan som det ska. Bebis hjärtljud hittade hon direkt denna gången. Det hörs starkare och starkare för var gång vi lyssnar, vilket såklart tyder på att hjärtat (och bebis) växer som det ska, och det slog fint sa hon. Strax över 140 slag/minut.

Efter besöket passade jag på att gå förbi min frisör och boka in en tid för slingor och klippning. Vi har nämligen bokat in en tid för gravidfotografering sista veckan i februari och då vill jag ju vara fin i håret till dess. Jag har lite blandade känslor inför fotograferingen. Jag bestämde mig långt innan jag blev gravid att proffsiga fotografbilder som minne vill jag absolut ha, men jag kan inte direkt påstå att jag känner mig vacker. Jag är tjock, klumpig och har bara en massa valkar och fett om sticker ut överallt. Ska jag då stå där i underkläder och föreviga detta? Men förhoppningsvis är hon duktig, hittar bra vinklar och redigerar bilderna fint efteråt.

7 kommentarer:

 1. Så spännande Anna, med gravidfotografering :) Du är vacker Anna, kommer bli ett jätte fint minne! :)

  SvaraRadera
 2. Du ÄR vacker♥
  Det hör till graviditeten att man får lite extra hull. Det kommer bli jättefint ♥

  SvaraRadera
 3. Tack vad snälla ni är! ♥

  SvaraRadera
 4. Jag vet vad du menar ;) Du behöver ju inte bara ha på dig underkläder, jag hade på mig ett tight linne och man såg ju magen lika bra då. Jag skulle inte vara bekväm alls i bara underkläder och då hade bilderna blivit ännu värre :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är iofs sant. Kanske kan vi ta några foton med kläder och några utan. Blev du inte nöjd med din då?

   Radera
 5. Det kommer säkert bli jättefina bilder :) Stor kram!

  SvaraRadera