söndag 24 mars 2013

Myshelg

Godkväll! Hur har helgen varit? Min (vår) har varit mycket bra och fylld med kärlek! 

Eftersom jag och Andreas firar 7 år tillsammans på tisdag men knappt träffas under den dagen så bestämde vi oss för att mysa till det lite extra igår. Vi började dagen med en sväng till Höganäs och hälsade på Sandra på Lager 157. Där kollade jag även in deras nya märke Angelology. Väldigt vackra kläder! Jag fick med mig en superfin blus och Andreas köpte tre t-shirts. Efter shoppingen köpte vi fika och körde hem till mamma och pappa. Det blev lite bus med Lady och slappade i ett par timmar.

På kvällen bjöd Andreas ut mig på restaurangen Thai corner . Vi åt och drack jättegott och avslutade sedan kvällen hemma i soffan framför en film. Tanken var att vi skulle gå på bio men tyckte tyvärr inte det gick någon bra film. Men det är ju minst lika mysigt att mysa hemma i soffan!

Då var det påskveckan nästa vecka och bara en vecka kvar på mars månad! Det ska verkligen bli superskönt med två veckor med bara fyra arbetsdagar! Och en ledighet på fem dagar! Vi ser mycket fram emot ledigheten och ska umgås mycket med nära och kära! 

2 kommentarer:

  1. Mmm så mysigt ♥♥♥ kul att ha er på besök :-D
    Puss

    SvaraRadera
  2. Grattis till er 7-års dag (i förskott) ;)
    Puss!!

    SvaraRadera